Clearplex
Nieuws
ben.iRH
Nieuws
05/30/2024
2 min
0

Bescherm Je iPhone met ClearPlex Screenprotector bij iPhone Repair Haarlem

05/30/2024
2 min
0

Het scherm van je iPhone is een van de belangrijkste en meest kwetsbare onderdelen. Een val of stoot kan al snel leiden tot krassen of, erger nog, een gebarsten scherm. Om je iPhone te beschermen tegen dergelijke schade, biedt iPhone Repair Haarlem de hoogwaardige ClearPlex screenprotector aan. In deze blogpost vertellen we je alles over de voordelen van de ClearPlex screenprotector en hoe handig het is om deze te combineren met een reparatie aan je toestel.

Wat is ClearPlex?

ClearPlex is een geavanceerde screenprotector die oorspronkelijk is ontwikkeld voor autoruiten. Het is ontworpen om zeer resistent te zijn tegen krassen en stoten, waardoor het perfect is om het scherm van je iPhone te beschermen. De ClearPlex screenprotector is ultra-dun en transparant, waardoor de helderheid en het aanraakgevoel van je iPhone-scherm behouden blijven.

Voordelen van de ClearPlex Screenprotector

 1. Superieure Bescherming ClearPlex biedt uitstekende bescherming tegen krassen, stoten en zelfs kleine vallen. Het materiaal is sterk en duurzaam, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over dagelijkse slijtage.

 2. Zelfhelende Eigenschappen Een uniek kenmerk van ClearPlex is de zelfhelende technologie. Kleine krassen op de screenprotector kunnen na verloop van tijd vanzelf verdwijnen, waardoor je scherm er langer als nieuw uitziet.

 3. Ultra-Dun en Transparant De ClearPlex screenprotector is zo dun dat je nauwelijks merkt dat deze op je scherm zit. Hij is volledig transparant, waardoor de helderheid en kleurweergave van je scherm niet worden beïnvloed.

 4. Anti-Reflectie ClearPlex vermindert reflecties en schitteringen, wat zorgt voor een betere zichtbaarheid van je scherm, zelfs in fel zonlicht.

 5. Eenvoudige Installatie Onze technici bij iPhone Repair Haarlem zorgen voor een perfecte installatie van je ClearPlex screenprotector, zonder luchtbellen of stofdeeltjes.

Combineer ClearPlex met een Reparatie

Als je toch je iPhone voor een reparatie naar iPhone Repair Haarlem brengt, is het een uitstekend moment om ook een ClearPlex screenprotector te laten aanbrengen. Hier zijn enkele voordelen van deze combinatie:

 1. Tijdbesparing Je bespaart tijd door de screenprotector aan te laten brengen tijdens de reparatie. Je hoeft geen aparte afspraak te maken of een andere keer terug te komen.

 2. Complete Bescherming Na een schermreparatie is je iPhone-scherm weer als nieuw. Door direct een ClearPlex screenprotector te laten aanbrengen, bescherm je het nieuwe scherm optimaal tegen toekomstige schade.

 3. Korting op Combinatieservices Bij iPhone Repair Haarlem bieden we vaak speciale kortingen aan voor klanten die zowel een reparatie als een ClearPlex screenprotector laten aanbrengen. Vraag onze medewerkers naar de actuele aanbiedingen.

Hoe Werkt het?

Het laten aanbrengen van een ClearPlex screenprotector is eenvoudig en snel. Hier is hoe het werkt:

 1. Afspraak Maken: Plan een afspraak online of kom direct naar onze winkel.
 2. Reparatie: Als je een reparatie nodig hebt, voeren onze technici deze eerst uit.
 3. Installatie: We brengen de ClearPlex screenprotector nauwkeurig aan op je scherm.
 4. Controle: We controleren of de protector perfect is aangebracht en geven je tips voor het onderhoud.

Bezoek iPhone Repair Haarlem

Wil je je iPhone-scherm beschermen met de beste screenprotector op de markt? Bezoek iPhone Repair Haarlem voor de ClearPlex screenprotector. Of je nu alleen een screenprotector wilt laten aanbrengen of dit wilt combineren met een reparatie, wij staan klaar om je snel en professioneel te helpen.

Adres: Rijksstraatweg 373, 2025 DB Haarlem
Telefoonnummer: 023-3030196
E-mailadres: haarlem@irepairnow.nl
Of ga naar onze contact pagina.

Geef je iPhone de bescherming die het verdient met een ClearPlex screenprotector van iPhone Repair Haarlem. Kom langs en ervaar het verschil!

Reacties
Categorieën