Over iPhone Repair Haarlem

Reparatie • Configuratie • Advies

Missie

Reparaties kunnen altijd beter! Het lijkt soms zo eenvoudig. "Even een schermpje wisselen" maar helaas is er zoveel rommel op de markt, spreken YouTube filmpjes elkaar tegen en zijn er bedrijven die niet eens garantie durven te geven op hun reparatie.


We zijn in 2012 begonnen met het idee dat het belachelijk is dat er geen goede oplossing is voor reparaties buiten de fabrieksgarantie. Dus niet alleen bij een vervallen garantietermijn maar ook wanneer er val- of stootschade is. Toen was het al helemaal slecht geregeld want schade betekende vaak dat je een nieuw toestel moest kopen. Gelukkig zijn er ondertussen wel meer reparatiemogelijkheden gekomen maar zie je als consument door de bomen het bos niet meer. Zelfs winkels die voorheen wit- en bruingoed verkochten bieden nu iPhone reparaties aan.


We onderscheiden ons in dat iPhone reparaties onze "corebusiness" zijn. We kennen alle leveranciers in binnen- en buitenland, weten wie kwaliteit biedt en wie de rommel op de markt brengen. Natuurlijk zullen meer bedrijven dit zeggen maar niet voor niets zijn we tot nu toe de enige in Nederland die levenslange garantie biedt op iPhone scherm reparaties.

Mooie verhalen garanderen nou eenmaal niets, zwart-op-wit garantie wel.


iPhone Repair Haarlem is in 2015 overgegaan in iRepairNow B.V. maar omdat de oude naam zo ingeburgerd is bij onze klanten hebben we besloten deze in ere te herstellen. Dus met een eigen website en volledig op iPhone reparaties gericht.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Prima en eerlijke service. Top!
Prima communicatie en afspraak mogelijkheid. Eerlijk voorgelicht omtrent de status van het IOS apparaat, ondanks de redelijke kwaliteit van een batterij deze toch preventief laten vervangen ondanks advies dat dit waarschijnlijk nog niet nodig was. Top dus. 11-4-2019 klantenvertellen.nl
Jack , Varkevisser
Snelle service

Altijd vriendelijk, snel en behulpzaam. Ik kom graag bij deze winkel 9-4-2019 klantenvertellen.nl

Thomas , Haarlem
Professioneel bedrijf ! Klaar terwijl je wacht !
Prima service en vakkundig vriendelijk personeel 9-4-2019 klantenvertellen.nl
Coenraad F , Vijfhuizen NH